Translate

fredag 18 november 2016

Information om våren 2017


Hösten har övergått i vinter och höstterminen lider mot sitt slut. Det har varit en händelserik och hektisk termin med massor med upptäckarglädje och utforskande. Temaarbetet om de tre små grisarna har fallit väl ut och upplevelsen är att barnen har uppskattat sagoläsningen, byggandet av grisarnas hus, blåsandet och allt annat som haft med temat att göra. Arbetet kommer att fortsätta även nästa termin och det ska bli intressant att se var vi hamnar.

 

Vad vi däremot vet är att Småkrypen växer så det knakar och det kommer bli nödvändigt att återgå till att ha Myran och Nyckelpigan som två avdelningar igen. Samarbetet kommer givetvis att fortsätta och barnen kommer träffa både små och stora kompisar även i vår.

 

Tanken är att de barn som i våras gick på Myran kommer flytta hem till Myran igen och där får de Charolina och Gustav som förskollärare. Denna avdelning kommer då att bli lite mindre med 11 barn. På Nyckelpigan kommer Jenny och Carolina få en ny kollega, Malin Eriksson som börjar sin anställning på Åbyskolan i januari 2017. Malin är nyexaminerad förskollärare vid universitetet i Göteborg. De gamla Nyckelpiganbarnen kommer att få 6 nya kompisar som ska skolans in i början på januari, totalt kommer det efter dessa inskolningar bli 14 barn på Nyckelpigan.

 

Vi vill passa på att tacka för den gångna terminen det är ett stort privilegium att få arbeta med era barn!

 

Vi ses!

 

Carolina, Charolina, Jenny & Gustav

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar